Kifutó 2.0

Hála az RSS-nek, az oldal percről percre frissül. Így a témát illetően, mindig a legfrissebb híreket látod. A „szólj hozzá” funkció segítségével elmondhatod véleményedet, az adott posztal kapcsolatban.

Tudtad?

Nincs megjeleníthető elem

Vastagbőr

Nincs megjeleníthető elem

Ferencvárosi választási botrány

2009.01.15. 10:35 Kifutó 2.0


 

2 komment

Címkék: botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://kifuto.blog.hu/api/trackback/id/tr48879184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kifutó 2.0 · http://kifuto.blog.hu 2009.01.15. 10:45:33

én már nem is csodálkozom, hogy ilyen alacsony volt a választáson való részvétel. sajnos elveszett az emberekből a bizalom.

nyirtass 2009.01.16. 14:15:28

Kövér "szavahihetőségére" prezentálok egy ÉLŐ PÉLDÁT fényképekkel!!! Az egész MSZP FIDESZ párharc nem más mint szinjáték az állampolgárok megtévesztésére. Célja: az MSZP hitevesztett szavazótáborát a FIDESZ zászlaja alá hajtani !!! Miért? azért, hogy amit elkezdett Gyurcsány -a bizalmát vesztett nép ellenébe- Orbán be tudja fejezni. Mindkét mozgalom "egytőről" fakad!!- csak hamis látszat az ellenzéki szerep. Mind a kettőt "egyhelyről irányitják!!! Nemhiszed??? NÉZD MEG MAGAD!!! www.lelkiismeret88.hu/about3463.html
süti beállítások módosítása